ДЕЛ ОД НАШИТЕ КЛИЕНТИ

poramnuvanje

ШТО РАБОТИМЕ?!

 

КРЕИРАМЕ ДИГИТАЛНИ ИСКУСТВА КОИ ГО ДЕФИНИРААТ ВАШИОТ БРЕНД.

Инфлуенсер маркетинг

Ги поврзуваме брендовите со инфлуенсерите во дигиталниот свет. Изградете го вашиот бренд на социјалните мрежи со помош на глобалниот тренд на рекламирање.

Социјални медиуми

Социјалните медиуми значајно го променија начинот на кој брендовите комуницираат со потрошувачите, и обратно. Денес, од огромно значење за секој бизнис е да биде присутен на овие платформи.

 

Платени реклами

Изберете како сакате да дојдете до вашите потрошувачи. Со текстуални реклами, визуелни банери, видео реклами на YouTube, реклами на мобилни апликации?

Веб страни

Интерактивни веб страни кои се адаптираат и изгледаат подеднакво добро на сите уреди (мобилни, таблети и компјутери). Покрај тоа, оптимизирани се за подобро рангирање на пребарувачите.

Оптимизација за пребарувачи

Подместувањето на само една позиција повисоко на Google, при пребарувања, може значително да ја зголеми видливоста на вашата веб страна, бројот на посети и продажба.

Содржина

Изразува кои сте вие како бренд, ве поврзува со вашите потрошувачи и ви гради видливост и авторитет во светот на пребарувачите.

Емаил маркетинг

Добијте нови потрошувачи, објавете новости, креирајте понуди и придобијте ги повторно потрошувачите кои сте ги изгубиле, со креирање и оптимизирање на емаил маркетинг програма.

Софтвер

ИТ индустријата е навлезена во апсолутно секоја друга индустрија. Кога се има вистинскиот софтвер, нештата стануваат побрзи и попрецизни, а самиот бизнис полесен

Графички дизајн

Сакаме да држиме чекор со сите трендови, за да вашиот бренд добие графички дизајн, брендирање и комплетен маркетинг кој вашите клиенти очекуваат да го видат.

 

Proba

ПA, КОЈА Е ВАШАТА ПРИКАЗНА?

 

ЗА ШТО САКАТЕ ДА РАЗГОВАРАМЕ?

Закажете бизнис состанокЗакажете телефонски разговорПобарајте понуда


ИМЕ


КОМПАНИЈА

ЛОКАЦИЈА


КАКО СЛУШНАВТЕ ЗА НАС?
ЗА КОИ УСЛУГИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?

Инфлуенсер маркетингСоцијални медиумиОнлајн рекламирањеОптимизација за пребарувачиСодржинаВеб СтраниЕмаил маркетингСофтверГрафички Дизајн/3D
КОИ ЦЕЛИ САКАТЕ ДА ГИ ПОСТИГНЕТЕ?
ПРЕДВИДЕН БУЏЕТ(месечно).

мкд3.000 - мкд30.000мкд30.000 - мкд90.000мкд90.000 - мкд300.000Повеќе
КОГА НАЈБРЗО МОЖЕ ДА ПОЧНЕМЕ СО СОРАБОТКА?


Ленинова 14/2/1
2400 Струмица
 Google Maps